Castells per la JORDIADA

Els Castellers de Cornellà nos han invitat a compartir plaça per la Jordiada, una Diada on a més dels llibres i de les roses, al parc de Cornellà s'hi veuen un reguitzell de tradicions catalanes.

Quan vàrem acceptar la invitació de Cornellà no teníem consciència que ho tindríem complicat. No havíem pensat que el mateix dia hi havia eleccions a l'estat francès i que nos privaria d'una part de la colla.

Al final érem entre 70 i 75 camises verdes a plaça. Un nombre de persones insuficient per a tancar correctament el 4de7 o repetir el 5de6.

Però els que hi érem, hi hem volgut fer la millor actuació possible.

Hem començat l'actuació amb un pilar de dol (en record al Carles feiners de Minyons de Terrassa). Hem seguit amb 2 pilars de 4 i a la primera ronda hem fet el 3de7, que hem desmuntat una vegada (quarts col·locats) per a reajustar les alçades. A la segona ronda hem descarregat una torre de 6 i a la tercera ronda un 3de6 amb agulla.

Hem desmuntat el pilar de 5 de comiat, pilar que no hem repetit ja que no repetim mai els pilars de comiat.

Agraïm els Castellers de Cornellà per la preciosa ajuda a les pinyes i per les gralles.

Felicitem tots els airenovencs i amics de la Salnaca, aquests que han vingut tot el cap de setmana i aquests que han vingut a fer pinya el diumenge.

Les imatges