I al final hi ha la cobla

Anys enreres, la coral de l'escola Arrels havia anat a cantar per alguns actes a Catalunya Nord: "Resto du coeur", cantades d'havaneres, etc.

Fa 3 anys, es va poder col.laborar a l'espectacle de la Jove Orquestra de Catalunya d'Instruments Tradicionals dirigit per Jordi Molina. Aquest concert va aplegar músics joves d'arreu de Catalunya i sobretot del departement de música Tradicional del Conservatori de Perpinyà (CRR). Forta d'aquesta experiència, l'equip de mestres va decidir muntar per Identi'cat 2014 un concert "Entre tots ho farem tot" convidant Titot i David Rosell, sense descuidar els Sorollosos del Riberal i els músics del Departement de música Tradicional del CRR.

Per Identi'cat 2015, l'associació Aire Nou de Bao nos va tornar a fer confiança.

Hem volgut ampliar el nombre de participants convidant més joves implicats en la transmissió d'una cultura viva, festiva i participativa.

Si com l'any passat, els alumnes del primari de l'escola Arrels seran sobre l'escenari acompanyats

  • dels músics del Conservatori
  • i dels Sorollosos i grallers de Bao,

també participaran

  • els joves de CHAM cat del Col.legi Jean Moulin de Perpinyà
  • així com la cobla jove del CRR.

El nostre convidat d'honor serà Raph Dumas que no podia faltar a un concert que nos farà viure amb cançons i instruments una història de la Cobla: "I al final hi ha la cobla".

Perquè si al començament només hi ha tambors, amb l'afegitó dels altres instruments tradicionals, només se pot arribar a la cobla...