Felicitats

altSi la Diada 2010 va ser la recuperació dels castells de 7, i Manresa en va ser la consolidació, podem dir que Identi'CAT 2011 ha estat ... la confirmació

Sí, els Castellers del Riberal sem capaços de fer castells de 7 i a més els podem fer ben bonics.
El que hem de fer ara és mantenir-nos en el nivell de 7. Del 2001 al 2005 els Castellers del Riberal hem descarregat castells de 7 amb regularitat. Ara això torna a ser possible. Hem descarregat el primer castell de 7 de l'any per Identi'CAT, això vol dir que tenim tot l'any per treballar els altres castells de la gama de 7.

Amb aquest castell hem obert unes portes que ens poden portar a fer una gran temporada.
Aquest és el tercer 4de7 que descarreguem des de la Diada 2010. El primer era bonic, el segon encara ho era més i el de diumenge encara era més bonic que el segon. La colla està progressant. Seguirem millorant el nostre nivell a base d'assaigs i assaigs i assaigs.

Molta gent reclamava el 3de7 diumenge. No ens precipitem ! El 4de7 ens l'hem guanyat a base de treball, paciència i seny. És la base que hem de respectar pel 3de7. Com ja he dit tenim tot l'any. Castells de 7 en podrem fer a Perpinyà i Figueres aquest mes. A Millars a l'agost. A Vic, Salou i Terrassa al setembre. A Súria, Cerdanyola i Bao a l'octubre. I a Manresa al Novembre. Com podeu veure, d'ocasions en mancarem pas. Ja us podeu apuntar les dates a l'agenda !

Però no puc acabar sense felicitar-vos pel treball fet en el 4de7 i en els altres castells del dia. El primer 5de6 de l'any per Identi'CAT també és una gran noticia. Tota la colla ha treballat bé i veiem el resultat. ... Però ... quin seria el resultat d'aquesta actuació sense els amics que ens han ajudat per l'assaig especial ?
Jo no ho sé, però estic convençut que sense ells no ens hauríem pogut preparar en tant bones condicions.
Gràcies castellers per haver invitat gent. Gràcies als vostres amics per ajudar-nos. Aquests castells son tant nostres com seus.

Ara la pregunta és: Quan podrem repetir el 4de7 ? Doncs d'aquí 15 dies podria ser una bona oportunitat.
Diumenge 19 de Juny, Diada de Perpinyà. Tornarem a ser 3 colles a plaça. Les colles potser no portaran tanta gent com les de diumenge, així que encara contem sobre l'ajuda dels vostres amics.

Rafael