Falcons del Riberal i més intercanvis...

Amb l'actuació de la Mercè hem posat un punt i final a les actuacions dels Falcons del Riberal per aquest 2009.
Punt i final, no del tot ja que trobarem segurament oportunitats per a aixecar construccions aquí o allà.
El primer any de la colla és destacable. A més d'uns falcons que hem aixecat a diversos pobles nord-catalans, ens enorgullim d'haver portat les nostres figures a places tan emblemàtiques com Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i per acabar Plaça Sant Jaume de Barcelona.

Aquest honor és degut a la feina feta per tots els airenovencs des del 1995, any de creació de l'entitat.
A partir del 1996 i el projecte de creació de la colla de castellers l'afany ha estat constant per a multiplicar els intercanvis arreu dels Països Catalans.

Aquest honor és degut a la feina feta per tots els airenovencs des del 1995, any de creació de l'entitat.
A partir del 1996 i el projecte de creació de la colla de castellers l'afany per a multiplicar els intercanvis arreu dels Països Catalans ha estat constant.

Cada any són milers de quilometres que recorrem pel llarg i per l'ampla del territori. Per nosaltres i la gent que nos acull, llengua i cultura han tingut raó d'aquesta frontera imposada, frontera que a més de ser administrativa ha arribat a ser també i segurament sobretot mental.
Aquest diumenge a Barcelona hem demostrat una vegada més que el Tractat dels Pirineus, firmat per espanyols i francesos, a l'esquena de les Institucions catalanes no justifica la separació de la Nació catalana...

Per reafirmar encara més clarament la unitat d'un país, d'una llengua, d'una cultura, vos invitem a participar al CORRELLENGUA el dissabte 7 de novembre a Perpinyà. Tota la informació www.350anys.cat