Correfocs, un tema de futur

El 17 d’agost l’Oriol Junqueras nos explicava que ell ens podia ajudar, podia fer arribar qüestions a l’europarlament, per mor d’atreure l’atenció de l’estat francès, dels estats europeus i de la premsa, però no ens ha enganyat, ens ha dit clarament que la feina l’havíem de fer nosaltres.
Des del 2008 organitzem actes diversos: xerrades, exposicions, correfocs, manifestacions, peticions... la suma d’aquests actes ens ha permès de despertar consciències. És un inici, però la feina continua.

Volem salvar la tradició dels corre Continuarem fent cremar carretilles però l’important és de trobar suport institucional: ja tenim 20 municipis, en cal 100! 2010 quedarà un any simbòlic, és l’any d’entrada en vigor de la Directiva 2007/23/CE, és l’any amb més correfocs pels Diables i Bruixes del Riberal, però encara més important és l’any amb nous correfocs.
Per primera vegada hem cremat carretilles a Euskadi nord, a Eus i a Fontrabiosa... i l’any és pas acabat...
Els juliol i agost els actes lligats al foc: Correfoc a Bao (Identi'CAT), Exposició a la Casa de la de la Regió, acte al Parlament Europeu (Brussel.les), xerrada a Castellterçol i participació al correfocs dels països catalans de Castellterçoll i de la Festa Major de Mataró, encesa a Eus, 2 correfocs a Millars, correfocs a Millars i a Vinçà i per acabar roda de premsa amb l'Oriol Junqueras al Casal.focs? Intensifiquem els esforços!