4 de 7

Airenovencs Diades 2010 Tres lletres sagrades que ressonen als nostres caps.
Un somni boig, un resultat.

Diumenge 17 octubre de 2010, 1h00 de la tarda : Lisa, Manon, Sarah i Solphé fora, corren, s'amaguen, s'agafen, juguen.
Dins el fogar de Bao algunes cares es tanquen. Per a la colla del Riberal el moment s'apropa.
A la primera ronda un 4d6a segur ha donat confiança...

Segona Ronda Rafa annuncia : 4d7 !
Som en el moment tant esperat, tant temut, en el moment de veritat. És massa tard per amagar-se darrere els nostres dubtes, les nostres incerteses. És l'hora d'enfrontar les nostres pors...
Per a la colla del riberal el 4d7 té alguna cosa màgica... La suma dels esforços a proveir per aconseguir-lo pot semblar en certs moments invencible.
Els castells no formen part de l'inconscient col·lectiu com al sud. Del Voló fins a Salses els castells no apareixen tan naturals com d'altra banda del Canigó.
AireNou es baralla des de fa 15 anys perquè visquin les tradicions, la cultura i la llengua catalanes. L'associació ha començat amb els castells però molt de pressa ha calgut diversificar les activitats per repenjar les accions a favor de la llengua : Curs de català, tambors, gralles, ball de Serrallongua, besti de floc, Diables i Bruixes, trabucaires, ball de pastorets, falcons, musculació, cants polifònics.
Sí, la gent de la Colla del Riberal és extraordinària. Té una força indestructible per portar totes aquestes activitats tot al llarg de l'any a tot arreu dels Països Catalans. Però la multiplicitat de les accions dispersa la nostra energia, aquest treball llarg ens cansa. Concentrar-se en un sol objectiu es fa difícil veure impossible.
Avui la voluntat de tots ha permès motivar i reunir molta g????????????????ent per atènyer l'objectiu ambiciós, per abraçar el somni.
Gràcies a tots d'haver treballat dur tot l'any, gràcies als amics d'haver vingut aportar el seu suport per viure conjunt aquests instants efimeres de pura felicitat.

Diumenge 17 ocotbre 2010, 1h15 de la tarda : L'ambient és surrealista.
Què fer ? cridar la seva alegria ? Saltar ? Cantar ? Plorar ? Riure ? O simplement mirar en silenci tot aquest món assaborir aquest moment tan important per a AireNou...

Diumenge 17 octubre de 2010, 1h20 de la tarda : Lisa, Manon, Sarah i Solphé fora, corren, s'amaguen, s'agafen, juguen.
La vida reprèn els seus drets, però res no serà més com abans.