200 persones riflen per Ràdio Arrels

Castells a la UNESCO

La rifla del passat 26 de desembre ha fet palesa la solidaritat que ha despertat l'anunci de les dificultats econòmiques encontrades per Ràdio Arrels.

Són 200 les persones que han acudit a la rifla a favor de la ràdio nord-catalana.200 persones i s'ha recollit un benefici de més de 1200€.

Més enllà de la suma recollida aquest dia, l'important és de constatar el moviment creat tant a nivell individual, com a nivell d'entitats per a mantenir el nivell exigent de qualitat que s'ha fixat Ràdio Arrels.

Recordem que Ràdio Arrels és l'única ràdio que garanteix la presència de la llengua catalana a les ones de les comarques de Catalunya nord i per aquesta raó és imprescindible. El 2011 la ràdio celebrarà 30 anys, 30 anys al servei de la llengua i la cultura catalanes. Al llarg d'aquests 30 anys, la ràdio ens ha transmès la informació amb visió catalana, ens ha fet descobrir les tendències músicals d'arreu del territori nacional i ens ha donat la paraula. En resum s'ha posat al servei del país, però sense tancar-se mai, tot el contrari, Ràdio Arrels és una finestra al món amb informacions internacionals i una selecció musical que que abasta totes les cultures

Des d'Aire Nou de Bao volem agrair les persones que han participat a la rifla, les empreses que han fet donacions: Sobraquès, Guasch, l'entitat Catalunya nord També i la municipalitat de Bao per haver cedit graciosament la sala de festa.