Ara que la temporada és acabada..!

Hauríem de parlar de moltes coses, com ha anat la Temporada, quina evolució ha fet la colla, la recuperació dels Castells de 7 .. ?
Pas aquesta any.. l'hem carregar el passat cap de setmana, aquest 4d7 que ens feia tant somiar! Avui per la Diada, hem arribat a plaça amb la intenció de descarregar, pas només el 4d7, però també el 3d7... !!
Hem començat l'actuació amb el Pilar de 4 d'entrada, tot seguit, s'ha posat la qüestió de la pinya... si tindríem prou pinya... o no... ?!
Llavors, hem decidit de fer un 2d6, història de veure una mica l'ambient, i... l'hem carregat.. ! després del 2d6 carregat també per identi'cat a la mateixa plaça..! hem de tornar a fer un 2d6 aquí mateix .. ?!
A partir d'aquí... la millora manera d'acabar aquest Temporada 2008, era de descarregar el 4d6net que hem fet moltes i moltes vegades enguany, el 4d6a, i el Pilar de 5... !!!!
Estic segur, que l'any que ve, tornarem a fer Castells de 7... però per això, hem de mantenir aquest nivell que tenim d'avui ! Aquest nivell... l'hem treballat, amb l'assaig de pilars, la motivació de la gent, i el desig de tothom de tornar a fer aquests Castells !
Cal, ... hem de mantenir aquest nivell !
 
L'any que ve serà un canvi per la colla, i segurament per a tothom també.. amb l'Hervé que deixa el seu lloc.. el canvi d'objectiu.. el canvi... podríem dir molts canvis però això ho veurem a poc a poc, l'any que ve !
Per acabar, aquesta temporada, ha estat un moment important dins la colla dels Castellers del Riberal, hem descarregat castells fàcil.. però també, molt difícils, molt treballats ! Som una bona colla, i hem d'en ser molt orgullosos !
Com ho va dir el Rafael... l'inici de la segona època d'or .. ?
jo hi crec..!
i tu ?