Diables i Bruixes del Riberal al Parlament de Catalunya

Una vegada més podem comprovar com tenim Barcelona més a prop de casa que París. No és cap novetat, se tracta d'agafar un mapa i a la primera se nota. Però, ara fa 350 anys, pel Tractat dels Pirineus, espanyols i francesos van crear una frontera que nos volia separar i 3 segles i mig no han estat suficients.

Avui, Diables i Bruixes del Riberal poden testimoniar que el Parlament de catalunya és a l'escolta dels problemes encontrats per la colla, mentres que el parlament francès ignora totalment les reïvindicacions catalanes. Un any de correus enviats als parlamentaris i no hem pogut tenir ni una cita, tot just un diputat ha fet una pregunta al govern, pregunta que és avui dia sempre sense resposta.

Una carta enviada al President del Parlament català i la resposta ha estat quasi automàtica. Ara veurem l'eficiència del govern i del parlament català, i sabrem si les institucions franceses mereixen el títol autoatorgat de "pays des droits de l'homme", títol que l'obligaria a respectar les seues minories, les cultures, llengües i identitats...

Anunci de l'audiència per

per France3

Ressenya Parlament de Catalunya