Calçotada
El 6 de febrer més de 100 airenovencs i amics s'han reunit al voltant d'una calçotada. Al menú hi havia assaig casteller i festa.
El secret de la calçotada roman als calçots i la seua manera de coure'ls però també en l'elaboració de la salsa. El 2011 era particularment reeixida.
La salsa ja se prepara la vigília, a Can Serra se neteja les nyorres, se pela l'all, se trenca les avallanes i les verdures... se fa la mescla que l'endemà s'acabarà amb oli.
El diumenge abans de les 8 del matí uns quants airenovencs s'aplegaven a la Vilbau per a preparar el foc i fer coure els calçots.
i per a preparar calçots cal forces, fa part també del ritual..
calçots cuits, la panxa plena comença l'assaig de veritat...
abans de passar a taula
llavors comença el concurs, concurs noies/nois i per 14è any consecutiu han guanyat...
deixem de polèmiques que a final de concurs arriben jocs i balls