Fa 10 anys, qui m'ho havia de dir

alt que tornaria a viure la Candela però com a Cap de Colla. Fa 10 anys va ser un gran moment per jo, no ho recordi tot però la impressió general és d'haver viscut quelcom de grandíssim.
10 anys després per jo la sensació és la mateixa. Hem viscut quelcom de desmesurat, d'inimaginable per qualcú que no ho ha vist mai. El món casteller pot moure molta gent, més del que ens pensem, i un cop més ho hem vist. Castells d'un costat i d'un altre, castellers de tots colors, amics i desconeguts, colles joves i colles històriques,... tot junts per compartir un dia que recordarem sempre.

Fa 10 anys eri adolescent, la Camille era enxaneta, no havíem fet mai castells de 7, alguns (i no diré noms) encara no tenien cabells blancs, etc... .
No estic fent una crisi de nostàlgia, però mirant enrere ... quantes coses han canviat en 10 anys !
Com serà la nostra colla quan anirà a la Candela 2021 ? Potser hi portarem castells de 7... . Potser un membre de la mainada actual serà Cap de colla en aquell moment... . Potser haurem de llogar 3 autobusos per fer el desplaçament... . Bé arresti aquí les especulacions. Però si una cosa és segura és que hi serem !

El 2021 encara és lluny. Ara hem de pensar al 2011. Hem portat 83 persones a Valls, érem uns 90 per la nostra Diada, entre tots podem fer que aquest anys sigui encara millor que l'any passat. El 2010 ens ha portat alegries, aquest any aprofitarem el treball fet l'any passat per seguir fent créixer la colla i seguir passant-nos ho bé.

Rafael Renyé