Ja s'ha acabat el cap de setmana Arreplegat

Aquest any els Arreplegats han fet història en la seua visita a Catalunya Nord.

Tot primer el divendres on van actuar a la Universitat de Perpinyà amb una de les millors actuacions de la història.
Amb molt poca pinya van aconseguir descarregar un 5de6, un 2de6 i un 4de6 amb agulla. Aquesta actuació nos deixava pensar que aquest any els Arreplegats arribaven forts i preparats però encara érem lluny d'imaginar el que nos esperava.

I és que el dissabte arribava l'assaig que nos havia de permetre preparar seriosament les actuacions importants que tenim previst aquesta temporada.
Els Arreplegats eren molt nombrosos, i un dels objectius era treballar la nostra pinya. Malauradament no ha pogut ser així. La gran part de la colla no ha respost present i això nos ha obligat a deixar de banda el treball de pinya. Amb només un baix i mans insuficients per tancar un cordó hem treballat sobretot el tronc i el pom.

Els bons consells dels Arreplegats nos han permès afinar algunes posicions dels castellers, i de fer treballar la mainada d'una manera un poc diferent.
Els Arreplegats per la seua banda han fet proves impressionants de castells de 8 on no han pogut col.locar dosos ... ja que el tronc tocava el sostre de la Vilbau !

Després de l'assaig ha vingut el sopar acompanyat de música i cançons abans de deixar pas al mític concurs.
Nois i Noies s'han afrontat en un concurs que passarà a la història ja que les dues colles han descarregat només castells de 6.
Encara no estar clar qui van ser els guanyadors del concurs. A nivell de punts els nois han tornat a guanyar ja que han descarregat un 3de6 per sota, un 4de6 amb agulla, un 4de6net i pilar de 5 amb folre. Les noies han descarregat un 3de6, 4de6 3de6 amb agulla i Pilar de 4.
Uns com altres han fet un gran concurs, però les noies (amb menys pinya que els nois) han aconseguit una actuació històrica que podrem recordar gràcies a una placa penjada al nostre local.

Els Arreplegats han tornat cap al sud contents i amb ganes de tornar l'any vinent.
Per nosaltres també ha estat un gran cap de setmana i esperem que les pròximes vegades més airenovencs s'apuntin per compartir moments com aquests.

La gent present ha treballat bé i aquest dimarts compartirem tots els bons consells que hem rebut.