Skip to main content

Aigua per a tots

Aigua per a tots

El 16 de març Aire Nou s'ha mobilitzat per a defensar la terra

Unes desenes d'airenovencs se van manifestar a Vilanova de la Raó en contra el projecte absurd i irresponsable de la construcció d'un camp de golf i de 600 apartaments turístics.

Una desena d'associacions, una desena de partits polítics i sindicats, i més moviments ciutadans havien cridat a manifestar-se pel bé comú, AIre Nou en feia part i va portar la seua gota d'aigua a la manifestació.

Sorollosos, Gralles, Sacs, Castellers i Falcons del Riberal, sigui unes desenes de camises verdes se van agrupar al llac de Vilanova per a animar la manifestació de més de 4.500 persones.

Els cartells, les banderoles eren clares i se podrien resumir amb

"L'aigua és de tots, no pels jocs de pocs!"

La plaça de l'ajuntament i el carrer que hi arriba eren massa petits per a encabir tots els manifestants. L'equip de so massa feble per a poder adreçar-se a tothom. És el gran èxit de la manifestació que se vol un toc d'alerta als potents d'aquesta part de Catalunya. 

No hi ha més drets de tirar endavant projectes que posen en perill el fràgil equilibri mediambiental. La secada és una realitat, la patim, cada any més, no afegim-hi més problemes.

 

Més fotografies

Aire Nou una entitat que se compromet

Uns airenovencs nous s'han estrenyat de la implicació de l'assaciació dins una manifestació com aquesta, doncs res d'estrany, des de la seua creació Aire Nou dona suport o defensa Catalunya Nord, els Països Catalans i més enllà a cada vegada que l'objecte de la manifestació correspon als valors defensats per l'associació i que és possible. Només cal anar fer recerques per a descobrir les desenes de manifestacions a les quals hem donat suport.

Aire Nou se vol coherent i defensa un territori, la seua gent, cultura, llengua, història... la globalitat del país

Totes les fotografies