Temps de les arts

Venim del nord, venim del sud.

El diumenge dia 20 a les 22:50 en emissió conjunta des de Catalunya Ràdio, Ràdio Arrels, Tv3, Catalan Tv, à Mèdia, IB3 i Ràdio televisió d'Andorra podrem descobrir el Temps de les Arts, un esdeveniment radiofònic i televisiu que reagrupa el conjunt dels territoris de parla catalana. 

Els Sorollosos del Riberal hi han participat en representació d'Aire Nou de Bao. Era al peu del Castellet el 5 de maig.

El lliurament dels I Premis el Temps de les Arts: guardons a l’excel·lència en els projectes culturals que es coneixeran simultàniament a l’Alguer, Andorra, Catalunya Nord, Illes Balears, País Valencià i Catalunya.

“Venim del nord, venim del sud, de terra endins, de mar enllà, i no creiem en les fronteres”. Els versos de la icònica cançó de Lluís Llach, que serà una de les bandes sonores de l’audiovisual, resumeixen perfectament l’esperit del lliurament dels I Premis d’El Temps de les Arts i la manera de viure’ls: els diferents territoris de parla catalana sincronitzats un diumenge de juny per acollir i difondre uns guardons que reconeixen els projectes de la cultura comuna. Una matriu de segles d’història i llengua compartida fragmentada a còpia de divisions administratives i territorials.

El rodatge d'aquesta emissió excepcional ha tingut lloc el maig arreu de les capitals dels Països Catalans. 

Des de Catalunya Nord hi han participat una classe de l'escola Arrels, Rumba Coumo i els Sorollosos del Riberal.