Diada Castellera de les Colles del Nord

11 colles castelleres han compartit plaça a Figueres

La Colla Castellera de Figueres ha organitzat la primera Trobada de les colles del Nord el 21 de novembre del 2021, hi han participat les colles de les comarques gironines i de Catalunya Nord, sigui 11 agrupacions.

A quarts de 12 les colles sortien a ritme de gralles i percussions del museu Dalí, cap a la Rambla. A quarts d'1 començava l'actuació amb pilars conjunts. A la primera ronda de castells la Colla Castellera de Figueres, els Esperxats de l'Estany, els Xerrics d'Olot i nosaltres, Castellers del Riberal actuàvem conjuntament, la segona ronda ha anat per castells separats i la tercera ronda ha estat també una ronda conjunta.

Per la nostra part hem descarregat el primer 3de6 amb agulla de la temporada, la primera Torre de 6, el 4de6 i un nou pilar de 5.

Els amfitrions han descarregat el 3de6a, 5de6 i 4de6a,
Els Esperxats 3de6a, 3de6 i 4de6,
Els Xerrics un 3de6.

Una mica de festa a plaça per a celebrar el fet de poder compartir pinyes i esforços, abans d'anar a dinar i gaudir de música.

Un agraïment a totes les colles: Colla Castellera de Figueres, Vailets de l’Empordà, Marrecs de Salt, Xerrics d’Olot, Castellers de les Gavarres, Minyons de Santa Cristina d’Aro, Castellers de la Selva, Colla Castellera de la Cerdanya, Pallagos del Conflent i Esperxats de l’Estany per la col·laboració a plaça.

Amb ganes de tornar-hi.