Skip to main content

Manresa 2022

Manresa 2022

Hem tornat a trepitjar la plaça Sant Domènech de Manresa.

El diumenge de Rams era tradició d'anar a compartir plaça amb Tirallongues i més colles a la comarca del Bages. Després de 2 anys d'absència hem pogut lluir la camisa i compartir plaça amb Margeners de Guissona, Colla Joves de Barcelona i els amfitrions. Érem entre 70 i 80 camises amb Gralles i percussions, i hem gauditdels primers castells de primavera.

El dissabte un grupet s'havia instal·lat per a passar la nit -i fer festa- al local dels Tirallongues, el diumenge poc abans de migdia la resta de la colla hi arribava també. 

A la ronda de pilars d'entrada hem descarregat 2 pilars de 4 seguits d'un 3 de 6 amb agulla, d'una torre de 6 , d'un 4 de , d'un pilar de 5 i d'un pilar de 4 de comiat.

Unes construccions segures amb estrenes als poms de dalt, unes estrenes amb la intenció de poder pujar d'un pis més abans de final d'aquesta primavera castellera.

La polca de l'ós ha tancat la trobada i és al voltant d'una fideuà que hem tancat l'intercanvi abans de pujar a l'autocar i tornar a Catalunya Nord.

 

Destaquem que Tirallongues han descarregat 3 i 4 de 7, les construccions més importants de l'actuació, i les primeres construccions de 7 de la colla, i les altres colles hem descarregat la torre de 6 com a màxim castells.

Més fotografies

Un agraïment als Tirallongues per la invitació i a les colles per les col·laboracions.

Per Sant Jordi, tots a Guissona.