Skip to main content

Identi'CAT 2023 part 2 Bao

Identi'CAT 2023 part 2 Bao

Teatre, castells, gegants, correfoc... 

Enguany hem escurçat el programa d'Identi'CAT, hem concentrat els actes del dissabte i del diumenge al dissabte.

A Bao ha començat el divendres amb teatre, una obra: "Bugada de Contes", presentada per Jordi Mach i Nicolas Maeso i la vesprada se va acabar al voltant d'un cremat i una xicolatada

el dissabte són gralles i castells que han obert la festa. 

Les 3 colles han descarregat castells de 6 pisos.

La torre de 6 dels Castellers de Santpedor ha estat el màxim castell.

Els Castellers del Riberal hem afegit 2 castells al llistat de la temporada, un 4de6 amb agulla i un 5de6, castells que necessiten gent per a tancar correctament la pinya, per primera vegada de la temporada ha estat possible.

Els Castellers de Figueres han descarregat 3de6, i 3 i 4de6 amb agulla.

Castells acabats s'ha regalat a Bao una nova rajola que recorda la llengua pròpia del vilatge

d4 rajola

 Gegants i Canallous han continat la festa que s'ha acabat amb correfoc i un concert de l'orquestra Mitjanit

Més fotografies

Com sempre un agraïment especial a tota la gent, entitats i institucions que ho ha fet possible i més particularment a tots els airenovencs que dia sí, dia també han participar en l'organització, els diferents actes, per a preparar, netejar, endreçar... fins el diumenge.

collaboradors.jpg

Destaquem que s'ha fet visible un primer cartell del grup de treball del protocol contra les agressions creat a l'abril, un grup que avança pas a pas cap a la proposició, d'aquí a uns mesos d'un protocol complert.

Cartell

Han participat a Identi'CAT 2023

Coral Solstici, Gerard Jacquet, Pallagos del Conflent, Desmanyacs, Jaume Barri, el teatre Pa d'ocell, Castellers de Santpedor, Colla Castellera de Figueres, Castellers del Riberal, Gralles de les 3 colles, Gegants de Vilobí d'Onyar, Gegants de la Bisbal d'Empordà, els Canaillous, el Bou de Santpedor, els Diables d'Esparreguera amb gall, gallines i pollets, diables de l'Albera, Diables, Bruixes i Sorollosos del Riberal, orquestra Mitjanit.