Skip to main content

Manresa 2024, hi hem tornat a descarregar 3 castells de 6!

Manresa 2024, hi hem tornat a descarregar 3 castells de 6!

Com cada any hem tornat per Rams a Manresa

Hi hem tornat amb prou gent com per a tancar pinyes de castells de 6. La voluntat i les previsions eren de portar-hi el primer castell de 7 de la temporada. El 4de6 net fa bona impressió, però nos va faltar una mica de pinya. Ho sabem el podrem presentar ràpidament, quan serem més gent a la colla a voler-lo. No passa res, tenim més temps per l'afinar, serà encara més treballat, més segur.

A les 12 en punt obríem l'actuació amb pilars de 4 simultanis i tot seguit els Tirallongues començaven, seguits per nosaltres i els lleidatans tancaven la ronda.

Hi hem descarregat una torre de 6 amb 2 figueretes (cosa poc habitual), un 3de6 i 3de6 amb agulla. Cada construcció ha estat realitzada amb solvència, totes segures. Els assaigs porten fruita i tot plegat podem somiar que farem millor molt aviat. Les nostres gralles eren presents i actives, han acompanyat cada una de les construccions i els balls finals.

Els Tirallongues i els lleidatans han descarregats castells de 7 i de 7 i mig.

Els Tirallongues el 5de7 més matiner, els lleidatans una torre de 7 molt segura.

Als pilars de comiat ens hem acontentat d'un pilar de 4, els lleidatans descarregaven 2 p5 i els Tirallongues 1 p5.

més fotografies

I tot seguit cap al local de la colla local per a fer una cervesa i compartir un dinar de germanor.

Una mica més? 

Doncs més de 40 airenovencs havien pujat a l'autocar el dissabte a la tarda per anar a reconèixer el terreny, havien passat la nit al local de Tirallongues, uns mica de festa i el matí eren preparats. 35 més pujaven a l'autocar del diumenge. 

Lamentem que hi hagi hagut un malentès amb l'empresa de transport, part dels airenovencs no han pogut tornar com previst a les 4 de la tarda hi han hagut d'esperar les 7. 

Agraïm els Tirallongues per la invitació i les dues colles per la col·laboració a les pinyes. felicitacions als airenovencs quan han fet el viatge i participat.