Skip to main content

un 15 d'agost a Orbanyà

un 15 d'agost a Orbanyà

El 15 d'agost hem anat a Orbanyà a passar-nos-ho bé

Per la gent del Rosselló, Orbanyà és lluny, força lluny. Els útims 14 quilòmetres són més llargs a recórrer que els 40 primers, però paga la pena fer-los, paga la pena descobrir aquest vilatge del Conflent, i la nostra intenció era passar-nos-ho bé, i la realitat és que nos ho sem passat molt i molt bé i pensem que la gent del vilatge també.

A les 11 hi érem, tot el poble també. Posàvem camisa, faixa, s'omplien els sacs d'aire i s'afinaven les gralles. Tot seguit donàvem la volta a Orbanyà. Una petita mitja hora costajant la descobrint una església atípica, unes cases magnífiques per a acabar a davant la seu dels caçadors.

Hi hem descarregat pilars, castells de 5 nets i falcons... abans de compartir aperitiu i dinar regalat per la municipalitat.

Una passejada per un dels vilatges menys poblats de Catalunya Nord, lluny dels eixos principals, un vilatge acollidor on que hi passen coses importants, tothom respon present, tothom participa...

 

Un bèmol... hauríem tingut de Participar el públic a les pinyes...  Quan hi tornarem, ho farem.

Un agraïment a la municipalitat i als habitants i estiuejants d'Orbanyà per l'acollida, felicitacions a tots els airenovencs que han participat

més fotografies