Skip to main content

Identi'CAT 2024 dia 4

Identi'CAT 2024 dia 4

Mostra de foc i concert amb els Diables de la Garrigue

El 2024 els Diables del Riberal celebren 25 anys de foc, 25 anys cremant pels carrers i places de Catalunya i molt més enllà. Per a marcar l'efemerida s'ha organitzat una mostra de foc i un gran concert amb els Diables de la Garrigue.

Tot un èxit de públic, de participació i sobretot de qualitat d'espectacle.

 A les 9 del vespre el seguici sortia de la Vilbau, via carrer de la Tramuntana, els veïns sortien al carrers a la invitació de les colles de percussions.

Pocs minuts més tard les bèsties s'exhibien a davant de la Casa de la Vila i tot al llarg del recorregut fins al pàrquing del camp de rugbi.

Un final amb enceses de lluïment i una encesa conjunta tancaven la mostra de foc abans d'entrar a la sala de Festes de la Vilbau.

Una dsala de festes plena de gom a gom gràcies també a veïns occitans que havien vingut per un dels grups referentsdel seu país.

Un agraïment a les colles participants, a Goulamas'K versus Diables o a tots els airenovencs que s'ha mobilitzat per participar com a Sorollosos, Grallers, Sacs, Diables, Bruixes, portadors d'Hamlet, voluntaris per a les diferents tasques, les del matí, de la tarda i fins a quarts de 3 del matí següent.

Un agraïment a la municipalitat per l'ajuda, lamentem el nombre important de vehicles estacionats al llarg del recorregut. 

Un agraïment a la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya i a l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya per les ajudes.

Unes fotografies, en vindran més